roda_sten_konsthall_restaurang

RESTAURANG

Välkommen till Röda Sten Restaurang & Café

Öppettider

Längre öppet vid fint väder!

Mån: 11:30-16:00
Tis, tor, fre: kl 11:30-17:00
Ons: kl 11:30-19:00
Lör-sön: kl 12:00-17:00

Kontakt 

031-120012 / restaurang@rodasten.com



På vardagar erbjuder vi dagens lunch, med smaker från både svensk husmanskost och världens alla hörn. Under högsäsong & helger erbjuder vi även härbakade sötsaker, mackor samt utvalda ekologiska teer och kaffe. Vår söndagsbrunch Meat-Free Sundays dukar vi upp februari-april och september-november. Läs mer om aktuellt evenemang Restaurang Röda Sten på Facebook . Höstbrunchen startar 9:e September

Lunch serveras 11.30-14.00 alla vardagar. 95 kr inkl. soppa, sallad, härbakad ekologiskt bröd & ekologiskt kaffe.

Häfte med 10 lunchkuponger pris:850 kronor

Boka din mat för avhämtning dagen innan och få 10% rabatt 

Vårt kött är från svenska gårdar

Lunchmeny & andra nyheter hittar ni på http://rrs.nu

Måndag

Vegetarisk enchiladas serveras med sojafärs, vetebröd toppas med tre sorters ostar & koriandersallad

Sprödbakad rödspättafilé serveras med dansk remouladsås, gröna ärtor & potatisstomp

Grillad karré med pepparsås och rostad färskpotatis

 

Tisdag

Mango chutneytofugryta med basmatiris toppas med rostade nötter

Fiskgratäng (lax, sej) med blomkålsmos, dill- & vitvinssås toppas med handskalade räkor

Pankopanerad schnitzel med rödvinsås och ugnsrostad klyftpotatis

 

Onsdag

Gratinerad portabello fylld med spenat serveras med ädelostcremé & råstekt potatis

Sprödbakad kummelfilé med skagenröra & rostad potatis

Ungersk gulasch på långkokt högrev serveras med kokt potatis

 

Torsdag

Veggie burger serveras med brioche och rostad potatis

Pestoöverbakad rödtungafilé med citrus- & vitvinssås samt kokt färskpotatis

Grekiska biffar med tomatsalsa toppas med persilja & fetaost serveras med bulgur

 

Fredag

Vegetarisk bowl med rödbetsbiffar toppas med chevrécremé & honung

Fish tacos med pankopanerad torsk, vete tortilla, chiliaioli, kål- & koriandersallad

Kryddig maklobe serveras med kycklingfilé, rostade nötter och tzatziki

 

 

 

Med reservation för ändringar

 


Meat Free Sundays, vår vegetariska veckodag sedan 2012. Under feb-apr samt sept-nov erbjuder vi en brunchbuffé varje söndag mellan kl 12-16. Alla söndagar däremellan erbjuder vi vegetarisk och vegansk söndagsmeny med några av våra bästa rätter. Veganska och glutenfria erbjuds även alla dagar i veckan.

Välkommen att boka ditt bord på 031-120012.