vy_utanför_roda_sten_konsthall

FÖR MEDLEMMAR

Här hittar du aktuella medlemsaktiviteter och medlemsresor

Röda Sten Kulturförening driver Röda Sten Konsthall och ansvarar för verksamheten och husets utveckling. Röda Sten Kulturförening är en ideell förening där alla som vill kan bli medlemmar.

Som medlem i Röda Sten Kulturförening stödjer du inte bara verksamheten i huset, du kan även delta i medlemsaktiviteter och mingel, workshops i konstnärliga tekniker och medlemsresor. Du får även fina erbjudanden från andra kulturinstitutioner i Göteborg.  
Läs mer om hur du blir medlem

Årsredovisning 2015

Ladda ner Årsredovisning Röda Sten Kulturförening 2015 (PDF)

Medlemsutskottet

Medlemsutskottet arbetar med att planera och genomföra resor, workshops och andra aktiviteter för Röda Sten Kulturförenings medlemmar. Medlemsutskottet består idag av Soun Corcos, Emmeli Malmqvist, Henrik Hogmalm och Jenny Hartmann.
Vill du vara med? Kontakta Emelie Storm es@rodastenkonsthall.se för mer information.

Medlemsresa 2016 - Konstresa till Korea

Har ni saknat konstresorna på ett tag? Nu har ni en ny chans, en specialresa framtagen för er. Det är Koreakännaren Mikael Hellström som skapat ett unikt och proffsigt upplägg med samtidskonst, arkitektur och design i april 2017 (8-17 april). Han guidar er under tio dagars tid, där det mesta utom lunch och dryck* är inkluderat i priset: 28 500 kr** om ni blir minst elva personer. Klicka på länken här för att se program, dagar och anhalter: 

https://www.varldensresor.se/resor/special/konst-i-korea-roda-sten 
 
Mikael ner till Röda Sten för en föreläsning och bildvisning torsdag 8 september kl 18 på Röda Sten Konsthall. Är du intresserad? Snälla, mejla en kort intresseanmälan om resan, obs! inte bindande, till Emmeli Malmqvist på   emmelimalmqvist@hotmail.com  Tack! 
 
* Och SPA-land...  ;-)
** Blir ni över arton personer kostar resan 25 800 kr  
 
bukchon.jpg    busan-bridge.jpg
 
mmca-seoul.jpg