Medlems–
aktivitet:
Konstnärs–samtal med Patrik Bengtsson

Onsdag

15.05.24–15.05.24

Tid

18.00–20.00

Språk

Svenska

Plats

Annexet, Röda Sten Konsthall

Deltagande

Anmälan via mejl
Enbart medlemmar – bli medlem på plats eller via hemsidan

Du som är medlem i Röda Sten Kulturförening är välkommen på konstnärssamtal med en av sommarutställningens konstnärer, Patrik Bengtsson.

Medlemsaktivitet: Konstnärssamtal med Patrik Bengtsson

Kom och träffa Patrik Bengtsson, en av konstnärerna på sommarens utställning. Passa på att ställa frågor och umgås med andra som är nyfikna på Patrik Bengtsson och hans konstnärskap. Vi bjuder på smörgås och något att dricka.

Meddela matpreferenser och anmäl dig med namn, telefonnummer och e-post senast 12 maj till Marie Bergdahl. Först till kvarn!
mb@rodastenkonsthall.se

För att delta i konstnärssamtalet måste du vara medlem i Röda Sten Kulturförening. Du kan bli medlem på plats eller via hemsidan.
Bli medlem här.

 

Titeln på konstnärssamtalet med Patrik Bengtsson är I Samtal med Handens Arbete:

Mosaik som gemenskap, gamla tyger som blir världsbilder, att sudda fram det som inte längre finns. Skulpturer som åldras med ovärdig värdighet, reparationen som poetisk och politisk handling och drömmen om ett fält där vila väntar utan att behöva dö först.

– Patrik Bengtsson

Patrik Bengtsson formar berättelser som utforskar människans relation till tid och rum genom allegorier och symbolik. Han skulpterar föreställande objekt vars detaljer bär både tydliga och dolda innebörder.

Genom att skapa en värld där verklighet och fiktion möts, försöker jag omfamna olika tillstånd och känslor, där jag vill uppmuntra betraktaren att fylla i eller sätta samman sammanhanget med sina egna erfarenheter.

– Patrik Bengtsson

 

Läs mer om sommarutställningens konstnärer.

Mer

Kultur­föreningen

Bli medlem

Om oss

Kultur­föreningen

Konsthallen

Verksamhet